A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat. Részletek

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy Budapestre történő kiszállításaink, jelenleg 1 munkanapra hosszabbodtak. Megértésüket köszönjük!

Tartozékok

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Nyitvatartás:

H-P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00
V: zárva

Hogyan vásároljon webáruházunkban?

Önnek nem kell regisztrálnia magát illetve cégét ahhoz, hogy a termékeket megtekintse, bővebb információt kaphasson róluk, vagy az árakról tájékozódjon.

1. lépés | bevásárló kosár

A kiválasztott terméket a bevásárló kosarába a "Kosár" gombra kattintva teheti bele. Amennyiben több terméket nem kíván rendelni, kattintson a "Fizetés" gombra. Minden felhasználó, aki rendelést ad fel boltunknak, elfogadja az Üzletszabályzatot, melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve. A bevásárló kosarába bármennyi terméket belehelyezhet és leellenőrizheti a mennyiséget valamint az árat egyaránt. Így azonnal láthatja, hogy összesen mennyit fog fizetni.

2. lépés | vásárló adatai

A második lépés dolga, hogy informáljon minket arról, hogy hová szeretné a megrendelt árut szállítatni. Regisztrált felhasználóink a profilbeállításokon belül több címet is eltárolhatnak, és egyetlen kattintással kiválaszthatják a megfelelő szállítási címet.

3. lépés | szállítási mód

Ebben a lépésben választhatja ki, hogy megrendelését milyen módszerrel szeretné házhoz szállítatni.

  •  Posta   Budapesti szállítás akár 1 órán belül, vidéki szállítás akár 24 órán belül!
    Budapesti rendelés esetén a 14 óráig leadott rendeléseket, adott napon teljesítjük, ezt követően a következő munkanapra kerül a szállítás. Országos kiszállítás esetén 16 óráig leadott rendeléseket következő munkanapon teljesítjük. Pénteki rendelések hétfőn kerülnek kiszállításra. A szállítási idő függ attól is, hogy az adott termék van-e készleten ill., mennyi idő annak beszerzése. Pontos kiszállítási határidővel kapcsolatban keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat.

4. lépés | fizetési mód

Utolsó előtti lépésként ki kell választania a fizetést. Webáruházunkban jelenleg az alábbi fizetési mód érhető el:

  • Utánvétel - Az áru ellenértékét a kézbesítéskor fizeti meg.

5. lépés | megrendelés befejezése

Már nem maradt más hátra, mint megrendelésének leellenőrzése és jóváhagyása. Ezután rendszerünkbe automatikusan bekerül az Ön megrendelése. A sikeres megrendelésének felvételéről e-mailben értesítjük Önt.

6. lépés | megrendelés módosítása

Olyan terméket rendelt, amely már nem érdekli? Kiválasztana egy új típust vagy módosítattni szeretne valami mást a megrendelésén? Bátran lépjen velünk kapcsolatba telefonon, vagy e-mailen keresztül, vagy küldjön üzenetet.